Fide Etüt Programı “Big Builders STEM Programı” Duyuru

.

BIG BUILDERS STEM PROGRAMI DUYURU

Merhaba Sevgili Velilerimiz,

Etüt programı kapsamında okulumuzda ana sınıfları için haftada 1, Big Builders STEM Programı uygulanmaya başlanacaktır. e² Young Engineers tarafından, 14’er haftalık 2 dönem halinde uygulanacak programda okulumuza özel, dışarıdaki fiyatlar üzerinde indirim uygulanmıştır.

Bilginize, Teşekkürler

Big Builders Nasıl bir Program? Oyun temelli programın birincil hedefi, yaratıcılığı ve bağımsız problem becerilerini geliştirmek. Bu program boyunca öğrencilerimiz hafta başka bir konu öğrenip, onlara temin edeceğimiz K’NEX® ve benzeri yapı oyuncaklarından oluşan özel kitlerle, öğrendikleri konularla ilintili 3 boyutlu modeller inşa edecekler.

Atölyelerde yapılan uygulamalar onları üst sınıflara hazırlayacak, yaratıcılıklarını, iletişim yeteneklerini ve motor becerilerini geliştirecek. Yaratmayı daha çok sevecek, tek başlarına problem çözme konusunda kendilerine daha çok güvenecekler. Çevre, dünya, hayvanlar ve doğa hakkındaki bilgilerini artırıp, mühendislik terimleri ile tanışacaklar, basit fen ve matematik konularına giriş yapacaklar.

Big Builders Programında Neler Var? Eğitmenlerimiz öğrencilerimizi basit matematik ve fen terimleriyle tanıştıracak, merak uyandıracak. Çocuklar yapacağımız basit deneyler ve sonrasında inşa edecekleri modellerle merkezkaç kuvveti, yerçekimi, sürtünme gibi kavramlarla uygulamalı olarak tanışacaklar. Sene boyunca devam eden programda değişik şekiller, mekân algısı ve hareketli/hareketsiz yapılar hakkında sohbet edeceğiz. Modellerimizden birçoğu hayvan ve doğa temalarını içerdiği için çocuklar basit biyoloji kavramları ve doğa olaylarını da öğrenecekler.

KİTLER:

Atölye Sırasında Temin Ettiğimiz Kitler:

Yüz Yüze atölyelerde kullandığımız kitler; müfredatlarımızı uygulamamız için gerekli K’nex Kids® parçaları ve atölye sırasında bu parçaları hızlıca bulmanıza imkan veren özel bir düzenleyiciden oluşur. Bu kit öğrencilerin olmaz, her atölye sonunda öğrenciler kitleri atölyede bırakır dolayısıyla ekstra bir kit ücreti yoktur.

Kendi Kitinizin Sahibi Olmak istiyorsanız:

Big Builders Programına katılan öğrenciler dilerlerse eve kendi kitlerini satın alabilirler. Kendi kitini alan velilerimizi, atölyelerde yaptığımız modellerin yönergelerine ulaşabilecekleri portamıza üye yapıyoruz böylece çocuklar istedikleri zaman evde modelleri tekrar tekrar yapabiliyorlar. Ayrıntılı bilgi için burayı tıklayabilirsiniz.

ETKİNLİK HAKKINDA:

DİĞER BİLGİLER:

* Programlarla ilgili detaylara @e2gencmuhendisler instagram hesabı ve sitenin genelinden ulaşabilirsiniz.

* e² Young Engineers, Türkçe ismiyle e² Genç Mühendisler , 4-15 yaş arası çocuklara STEM’in  temellerini eğlendirerek öğreten (eğitim + eğlence= e²) ve sevdiren bir global eğitim firmasıdır.

* e² Young Engineers tarafından geliştirilen STEM programları uzman e² eğitmenleri tarafından eğitim yılı boyunca anlaşmalı eğitim kurumlarında ve yüz yüze veya canlı online olarak gerçekleştirdiğimiz e² atölyelerinde verilir.

* Yüz yüze atölyeler sırasında kullanılan tüm eğitim setleri, atölye sırasında kullanılmak üzere e² Genç Mühendisler tarafından temin edilecek atölye bitiminde geri alınacaktır. Sene içerisinde veliden herhangi bir ekstra ekipman istenmeyecektir.

* e² Young Engineers, STEM alanında Harvard Üniversitesi Eğitim Bilimleri Enstitüsü’nün tanıdığı çok az firmadan biridir. AVRUPA BİRLİĞİ KOMİSYONU tarafından çok yakın zamanda aldığımız mükemmellik belgesi ise, toplumumuza ve değerli çocuklarımızın hayatlarına etki edecek eğitim programlarımızın mükemmelliği ve gelişimi adına Araştırma ve Geliştirmeye harcadığımız zamanın ödülü. Konuyla ilgili detaylara Referanslarımız sayfasından ulaşabilirsiniz.

× Merhaba, yardımcı olabilir miyiz?